De perfecte tent voor uw evenement!

MM Projects tentenverhuur Opwijk heeft echt alles in huis om er een geslaagd feestje van te maken!

Bent u op zoek naar een geschikte tent voor uw evenement? Dan loont het beslist de moeite om eens te informeren bij MM Projects naar hun tentenverhuur in Opwijk!

We hebben een zeer uitgebreid gamma tenten, waardoor u bij ons tenten kan huren voor zowat elk type event. Een klein feestje in de tuin of grote tenten voor een heus festival? Samen vinden we vast een geschikte tent voor uw evenement. Ook een vloer of een drankentoog nodig? Ook deze partytent opties vindt u in onze tentenverhuur.

De kleine tenten voor particuliere feestjes kan u vast zelf opstellen, maar voor de grotere evenementen en complexere tentconstructies mag u rekenen op onze ervaren plaatsers om de tent ter plaatse te brengen en ze veilig op te stellen.

Bent u niet zeker welke tent u best uitkiest? We adviseren u graag bij uw keuze, en voor grotere evenementen komen we zelfs ter plaatse om de mogelijkheden van het terrein te onderzoeken en de best passende tenten voor te stellen.

Bij tentenverhuur MM Projects uit Opwijk, kan u tenten huren per dag of voor een langere periode. Contacteer ons en we bezorgen u een transparant en vrijblijvend prijsvoorstel voorzien van gedetailleerde foto’s.

Ps: Wist u dat u bij ons ook mobiele toiletten, lockers en vestiaires kan huren? Ook die heeft u vast nodig om er een geslaagd event van te maken.

Contacteer ons!052/77 90 90