Contact
Sanitair? Check!

Toilet huren voor uw evenement? Bij MM Projects vindt u altijd een oplossing!

Een toilet huren, het is een van de zaken die u écht niet mag vergeten wanneer u een evenement plant. Een geschikte sanitaire voorziening is essentieel en noodzakelijk, maar het heeft ook een impact op hoe uw gasten uw totale evenement zullen beoordelen.

Gelukkig kan u bij MM Projects terecht voor zowat de hele sanitaire huishouding. U kan bij ons een enkel chemisch toilet huren, of een heuse toiletcontainer, maar ook vestiaires, lockers, douches en tenten. Zelfs klantvriendelijk en professioneel personeel om uw gasten in de toiletten of de vestiaire te verwelkomen, kunnen we voorzien.

Welk toilet huren voor uw evenement?

Beschikt u niet over een afvoer en watervoorziening op het terrein, dan kan u best een mobiel toilet of een werf toilet huren voor uw evenement. Heeft u deze aansluitingen wel, dan is een vrijstaande toiletcontainer vast een praktische oplossing. In deze containers zijn namelijk meerdere toiletten, urinoirs en ook lavabo’s voorzien.

Plant u een groot evenement met meerdere toiletvoorzieningen of wil u een heus “sanitair dorp” uitbouwen?  We komen met plezier ter plaatse op het terrein om de mogelijkheden te bespreken en u een gedetailleerd en competitief prijsvoorstel te bezorgen.

Wie doet wat?

Wanneer u mobiele toiletten huurt bij MM Projects, verzorgen wij zowel de plaatsing als de lediging en ook tussentijdse reiniging is mogelijk op aanvraag. U kan bij ons zelfs meteen personeel inhuren om de toiletten te bemannen. Zij verwelkomen uw bezoekers bij hun toiletbezoek én waken over de netheid en hygiëne.

Wanneer er meer dan 3 van onze medewerkers op 1 locatie tewerkgesteld zijn, blijft onze regiomanager bovendien ter plaatse om ook de coördinatie en communicatie uit handen te nemen. Zo heeft u 1 aanspreekpunt voor de gehele sanitaire coördinatie tijdens het evenement.

Organiseert u regelmatig evenementen? Informeer dan zeker naar onze concessievoorwaarden!

Contacteer ons!052/77 90 90