Contact
Ook de vestiaire loopt op wieltjes!

Bij ons kan u naast toiletten ook lockers of een vestiaire huren. En zelfs het personeel om die te bemannen.

Wil u voor uw evenement een vestiaire huren, dan vindt u bij MM Projects vast de oplossingen die u zoekt. We verhuren immers mobiele systemen en kapstokrekken die vlot geplaatst kunnen worden. Zo’n modulair systeem zorgt ervoor dat u een vestiaire kan voorzien die praktisch ingedeeld kan worden in de beschikbare ruimte.

U huurt bij ons trouwens enkel het aantal kapstokken dat u precies nodig heeft. Kan u moeilijk inschatten hoeveel dat er best zijn? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij vlot de inschatting voor u maken en u een competitief prijsvoorstel bezorgen.

Bij ons vindt u bovendien niet enkel kapstokken op wielen of met vaste haken, maar ook lockers. Lockers aanbieden vormt een extra service voor uw evenementbezoekers, want zo kunnen ze ook hun kostbare bezittingen veilig opbergen en volop van uw event genieten.

Of zocht u nog personeel om die vestiaire te bemannen? Bij ons kan u personeel voor de vestiaire inhuren, maar ook toiletdames of –heren. Met een team van meer dan 100 medewerkers hebben we vast iemand beschikbaar om uw gasten te ontvangen en de vestiaire te bewaken.

Lockers of een vestiaire huren, contacteer ons en we bekijken samen welke diensten een meerwaarde bieden voor uw evenement!

Contacteer ons!052/77 90 90