Contact
Maakt uw event ook een goede eerste indruk?

Voor een vlotte ontvangst en een warm welkom kiest u best voor professioneel vestiaire personeel.

Zeker op grotere evenementen is professioneel vestiaire personeel onontbeerlijk. U kent het vast, vlak voor aanvang stromen uw bezoekers toe en dat heeft nog te vaak lange wachtrijen en vertragingen tot gevolg. Het moet dus vooruit gaan, maar in alle drukte zijn de vestiaire dames of heren nog steeds de eersten om uw gasten te begroeten. Het moet dus wél vooruit gaan, maar niet ten koste van een warm onthaal!

Bij MM Projects kan u professioneel vestiaire personeel inhuren dat de kneepjes van het vak kent om dit fijne evenwicht te verzekeren en dat geldt trouwens ook voor onze toiletdames en –heren. Met onverwachte bezoeken van onze regiomanagers en geregelde interne evaluaties verzekeren wij dat ons personeel een professionele, beleefde en klantvriendelijke service blijft aanbieden.

Die service en klantvriendelijkheid zijn erg belangrijk voor ons, maar ook de professionele uitstraling krijgt de nodige aandacht. We voorzien geschikte en uniforme bedrijfskleding voor onze medewerkers, maar op aanvraag dragen ze met plezier de outfits die u zelf heeft voorzien.

Met  MM Projects heeft u een partner die voor elk event het geschikte personeel kan leveren om uw sanitair en vestiaire te bemannen. Met een pool van meer dan 100 medewerkers kunnen wij zowel op afroep vestiaire personeel en toiletdames toewijzen, maar ook een langdurige tewerkstelling is mogelijk.

Wanneer we met een concessie van 1, 3 of 5 jaar werken, regelen wij het personeelsmanagement zodat u zeker bent dat er altijd een vestiairedame of toiletdame aanwezig is op de gevraagde momenten. Een concessie-overeenkomst vermindert dus vooral uw administratie en zorgen, maar het kan ook een aanzienlijk financieel voordeel opleveren. Bekijk onze referenties en contacteer ons om een vrijblijvende maatwerk offerte te ontvangen.

Contacteer ons!052/77 90 90